VEGGIE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggie. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2024 om 18:27 Heerlijk vegan lunch met lekkere mini sandwiches, quiche, “kaas”balletjes en muffins en mini bakje salade. Tip voor bedrijf: plaats meer foto’s van de diverse gerechten.
9 mrt 2024 om 20:41 Quiche is lekker en goed op smaak, salade simpel maar prima. GLV muffins heerlijk voor iedereen, lekker smeuïg. Het zou wel fijn zijn als er nog wat ingrediënten (i) bij de diverse gerechten komen te staan.
28 jul 2023 om 15:34 heerlijk overheerlijk zoals altijd
15 mei 2023 om 10:38 I tend to have difficulties choosing - and with the vegan brunch I didn't have to! I got to try 7 different little portions of the menu. It was super tasty - thank you :)
23 mrt 2023 om 22:01 The portion in the vegan brunch is very small. The sandwichs were a bit salty. The corn muffin and the smoothie were good.
21 mrt 2023 om 21:57 Heerlijk!
25 feb 2023 om 16:05 Toen ik het zag dacht ik: "Is dit het?" Toen ik het at dacht ik : "Dit is echt heel erg lekker".
17 feb 2023 om 9:56 Lekkerder dan verwacht, alleen de muffins waren een beetje plakkerig. (Moest het papier in stukjes er af peuteren.)
23 okt 2022 om 16:38 super lekker zoals altijd ik kon niet kiezen dus nam alle 3 de quiches de dressing op de side salad is ook heerlijk 100 sterren