VEGGIE

VEGGIE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggie. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2022 om 17:07 Supper lekker en zeker en vast prijs kwaliteit. Zo dit restaurant zeker aanbevelen aan vrienden van me.
24 mrt 2022 om 22:35 Heerlijk eten! De quiches waren geweldig, ook de veganistische kaasbal. ik raad aan!!
17 okt 2021 om 19:19 Geen kaasbolletjes geleverd en de quiche was echt helemaal niets.
1 okt 2021 om 14:47 Het eten was oké; sla was lekker, quiche vond ik oké, kaasbolletjes vond ik niets, tosti was apart (paprikaspread), maar wel lekker.
19 aug 2021 om 16:23 Bringing vegan food to the next level, great job!
12 aug 2021 om 15:35 Ontzettend lekkere vegan lunch. Onze bestelling was incompleet, maar dit is uitstekend opgelost door de dames van Veggie en Thuisbezorgd.nl. Bedankt!
1 jul 2021 om 9:51 Aanrader!
9 mei 2021 om 16:03 Good quality fast delivery. Nice to see more healthy options on thuisbezorgd.
10 apr 2021 om 20:45 Heerlijk gegeten!
5 apr 2021 om 20:36 A magic fusion of flavors from the world, unique! Or as we say.... Puta que pariu! Muito bom!
28 mrt 2021 om 20:42 Delicious comfort food :)
23 mrt 2021 om 19:59 We hebben heerlijk gegeten!!!