VEGGIE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggie. Meer weten? Ontdek meer

28 jul 2023 om 15:34 heerlijk overheerlijk zoals altijd
15 mei 2023 om 10:38 I tend to have difficulties choosing - and with the vegan brunch I didn't have to! I got to try 7 different little portions of the menu. It was super tasty - thank you :)
23 mrt 2023 om 22:01 The portion in the vegan brunch is very small. The sandwichs were a bit salty. The corn muffin and the smoothie were good.
21 mrt 2023 om 21:57 Heerlijk!
25 feb 2023 om 16:05 Toen ik het zag dacht ik: "Is dit het?" Toen ik het at dacht ik : "Dit is echt heel erg lekker".
17 feb 2023 om 9:56 Lekkerder dan verwacht, alleen de muffins waren een beetje plakkerig. (Moest het papier in stukjes er af peuteren.)
23 okt 2022 om 16:38 super lekker zoals altijd ik kon niet kiezen dus nam alle 3 de quiches de dressing op de side salad is ook heerlijk 100 sterren
10 apr 2022 om 17:07 Supper lekker en zeker en vast prijs kwaliteit. Zo dit restaurant zeker aanbevelen aan vrienden van me.
24 mrt 2022 om 22:35 Heerlijk eten! De quiches waren geweldig, ook de veganistische kaasbal. ik raad aan!!